Mi is az a Fanat-x Tuning Team

A Fanat-x Tuning Team egy olyan szakmailag magasan képzett, és hatalmas gyakorlattal rendelkező autómániás emberekből álló csapat, ahol az autóépítés, átalakítás, újjáélesztés minden csínját-bínját ismeri mindenki.

Maga a csapat 2004-ben állt össze formailag, előtte csak egymás kocsijait finomítgattuk. Az alapítók között Kovács Dávid, Menyhárt Gábor és Kiszely Máté volt fellelhető. Jelenleg a csapatban ennél sokkal több állandó tag, és sok beugró segítség is van. Több infó a blog oldalon olvasható.

Az ötlet természetesen onnan jött, hogy egyikünk sem szerette, hogy a kocsija átlagos, és mindent megtettünk, hogy a szeretett jármű a lehető legjobban elüssön a többitől. Eleinte csak kis átalakításokat végezünk az autókon, de az idő múlásával egyre bátrabban nyúltunk a kocsikhoz, és elkészültek ez első igazi Fanat-x vasak. Ez megtetszett másoknak is és felkértek minket, hogy nekik is alakítsuk át a kocsiját valami egyedi ötlet alapján, hogy a kocsija ne "vesszen" el a "tömegben".

Így jutottunk el a "csináljunk szemöldököt a Deltára" szintről, az építsünk reklámautót a WarpZone-nak, a LLumarnak, vagy alakítsunk át egy 350Z-t úgy, mint itthon még senki.

Az első alkalommal 2002-ben volt kiállítva kocsink, a SportSziget szabadtéri részén. Akkor még nagyon gyerekcipőben jártunk, és még alig alig nyúltunk a kocsikhoz. Ez annak idején nagyon nagy lépés volt számunkra. 2008-ban hozzávetőlegesen 35-40 kiállításon, rendezvényen volt jelen kocsink, itthon és külföldön. Ebben benne vannak a legkisebb autóstalálkozóktól, a gyorsulási, és drift versenyeken át a nemzetközi találkozókig, és a legnagyobb autókiállításokig minden.

 

Immáron teljeskörű szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek. Az alap ötletből grafikusunk látványtervet készít az elképzelt autóról, és amennyiben az elnyeri az autó tulajának tetszését, mi az egész folyamatot levezényeljük, a kocsi elszállításától a szét és összeszerelésen, az átalakításokon át akár a házhozszállításig.

Az átalakítandó kocsikon a következőket tudjuk vállalni: lakatos munkák, fényezés, műanyag elemek gyártása, javítása, ablakok fóliázása, autóvillamossági rendszer vizsgálata, javítása, kárpitozás, bőrözés, autóhifi beépítés (a fejegység bekötésétől teljes rendszer instalálásáig), utólagos komfort emelő berendezések beszerelése, és tulajdonképpen bármit, amit a megrendelő szeretne.

Reméljük elnyertük tetszésed, és a jövőben Téged is a megrendelőink között láthatunk

Fanat-x Tuning Team

 
 
Fanat-x Tuning Team * info@fanat-x.hu