Referenciáink - munkáink

Ahogy azt a rólunk rovatban már említettük, igen rég óta foglalkozunk kocsik rendberakásával, szépítésével, építésével. Tevékenységünk körébe tartozik a kocsik kis átalakításától kezdve a komplett autók építéséig, ez lehet szimpla karambol utáni helyreállítás, akár egyedi ötletek megvalósítása.

Gyakorlott csapattagjaink legtöbbje olyan tudás birtokában van, amit itthon csak ők tudnak. Karosszéria lakatosunk, Menyus akár olyan átalakítást tud végezni egy kocsin, hogy azt az esetek 95%-ban nem ismerik fel. Valószínűleg már születésekor hegesztő pisztoly, és lemezvágó olló volt a kezében, de az tuti, hogy festékszóró pisztoly volt a jele az oviban.

 

Másik csapattagunk LLumarBoy orvosi precizitással kezeli a hő és betekintés elleni üvegfóliák vágására használt szikét, amit nem csak itthon irigyelnek tőle, éppen ezért oktatja ezt egész Európában. Ezt a tudást vegyítve némi Amerikában tanult technikával olyan egyedi dekor fóliázást készít akármilyen üvegre, ami itthon még csak most terjed el.

Természetesen nem csak kívülről tudunk belenyúlni a kocsikba. Vállaljuk teljes belterek átalakítását is, amiben lehet sima üléshuzat csere, de akár komplett bőrözés a padlótól a plafonig, de a részegységek flokkolása, karbonozása sem jelent akadályt. Sőt, 2008 decemberétől különleges 3D karbon mintázatú matricánk is van.

Végül de nem utolsó sorban beépítünk komplett HiFi-ket a kocsikba, ami lehet akár egy egyszerű fejegység beszerelése, egy kétutas első szettel, de akár egy komplett autó HiFire való kihegyezése, három erősítővel, kondival, 8 hangszóróval, és egyedi beépítéssel. Természetesen minden egyéb villamossági munkálatokat is megcsinálunk (riasztó, immobiliser, elektromos ablak, központizár, xenon).

 

Az autók, amik jártak nálunk...

Mivel a különleges autókat szeretjük nagyon, és ilyen akad az alapítók között is, így ezekkel kezdeném:

Kovács Dávid a Fanat-x Tuning Team feje. EVO II volt a kocsija, amikor megvette, majd egy kis nem tervezett aerodinamikai, és futómű átalakítás után az egész kocsi szét lett szedve, és Evoluzione (EVOIII) lett belőle.

Átalakítások: Gyöngyház fehér fényezés, karosszéria erősítés, egyedi futómű, karosszéria szélesítés, műanyag ajtók, műanyag gépháztető, FLI hifi (16-os, kétkomponenses szett elöl, 800W-os erősítő, 1000W mélynyomó hátul), flokkolt műszerfal, karbon kiegészítőkkel, piros-fekete plüss kárpit, Martini WRC matricázás, DTM tankfedél, sötétített üvegek.

Upgrade: 2013: Gyöngyház karosszéria fólia, Martini design

Cikkek a kocsiról: Olasz Csődörök (OKtuning); Lancia Tuning - 1 is sok (OKtuning)

Dávid másik kocsija egy Lancia Dedra, amit a baleset mentes közlekedésre való felhívás ötlete alapján épűlt. Napi használatú, és tuningmentes autónak lett vásárolva, de "sajnos" ő sem kerülhette el a sorsát.

Upgrade 2011: Téma módosítás az autón, célpontban a SWAT (Special Way Auto Tuning)

Upgrade 2013: Eladva új szerető kezeknek.

Dedra helyett érkezett egy Golf III, ami most lép a tuning világába. Jelenleg így néz ki:

Menyhárt Gábor, a Fanat-x Tuning Team arany keze. Többek között a WarpZone ruházati cégnek készült reklámautót is ő követte el, és bár a kocsi nem saját felhasználásra készült a megrendelő szinte 100%-ban ránk, vagyis inkább Menyusra bízta a kocsit, így leginkább ő hordja a kocsit a kiállításokra, találkozókra.

Átalakítások: Teljes lakatolás, kilincsek, indexek, egyéb kiálló részek likvidálva, kerékjáratok szélesítve, lámpák morcosítása, alkalomhoz illő ültetés, króm AUDI felnik, egyedi lökhárítók elöl, hátul, teljes fekete - fehér bőrözés (padlótól plafonig), amit nem lehetett bőrözni az a kocsi színére lett fújva, FULL FLI Hifi (Sony DVD, 7" monitor elöl, 19" monitor hátul, két mélynyomó, két erősítő, kondi, 2 pár komponens szett), arany - lakk fekete fényezés, 7 réteg lakk, sötétített üvegek.

Cikkek a kocsiról: Omega - Másképp (OKtuning); Négykarikás luxus aranyban (Stop)

Kiszely Máté Fanat-x media partnere. Régebben egy Mitsubishi Starion volt a kezében, most egy BMW készűl neki. Máté leginkább fotózással, videózással foglalkozik, és a Fanat-x nevét terjesztí az általa elérhető vonalakon.

Átlalakítások: Starion: USA futómű csere, 16" króm felni, teljes fényezés, bőr ülések beszerelése, műszerfal részegységeinek színre fújása, üvegek sötétítése. Lancer: Hifi beépítés Audiovox érintőképernyős DVD, külső LCD, 28-as kormány, tuningbox, egyedi, króm-fekete dekor fólia.

Nissan 350Z, megrendelő anonym, csapatunk szeme-fénye. Itthon még ennyire senki nem nyúlt 350Z-hez, épp ezért nagyon büszkék vagyunk rá.

Átalakítások: Egyedi bodykit (első-hátsó lökhárító, küszöb, szárny), króm felnik, műszerfal + ülések bőrözve, ami nem bőr, az karbonozva, egyedi hifi beépítés, LCD a műszerfalban, a csomagtartóban, egyedi fényezés, sötétített üvegek.

Cikkek a kocsiról: East Side - Tunong Z (OKtuning)

Upgrade 2009: RIP

Lancia Delta EVOII - Evoluzione (EVO III) A két remek paripa tulajdonosa Loory, aki igazi Lancia fanatikus. A sárga csak az autózás kedvéért, a gyorsaság élményéért van, míg a fehér a kényelmes utakra van, arról nem is beszélve, hogy az egy eredeti Evoluzione, tehát ahogy a képeken látszik, úgy jött ki a gyárból...szinte.

Átalakítások: EVOII: Nagy turbó, emelt töltőnyomás, karosszéria lakatolás, a gyenge pontok erősítése, erősített futómű. Evoluzione: Gyöngyház fehér fényezés, Brembo, hat dugattyús fékrendszer, Martini 6 dekor matrica.

Cikkek a kocsiról: Olasz Csődörök (OKtuning); Lancia Tuning - 1 is sok (OKtuning)

Upgrade 2013: A Fehér gyári Evoluione közben új gazdát talált, Balázs személyében, aki hasonlóan szívén viseli a gép sorsát.

Attila igazi sebesség megszállott. Nála hiába keresünk nagy hifit, hatalmas TFT-t. Egyetlen kis LCD van a műszerfalon, de azon sem filmeket lehet nézni. A GReddy vezérlő a motor minden fontos értékét mutatja egy kis kék kijelzőn, ami nem is árt, mert a motorból kipasszírozott több mint 400 pacit figyelemmel kell kísérni.

Átalakítások: Lakatolás, teljes fényezés, GReddy computer, egyedileg gyártott intercooler, ALS

Cikkek a kocsiról: Lancia Tuning - 1 is sok (OKtuning)

Alt txt

Bence zenemegszállott, ami a narancs Deltából egyből látszik. Sem időt, sem energiát, sem pénzt nem sajnált a kocsiból, aminek a végeredménye egy guruló "házi" mozi lett. Kihangsúlyozandó, hogy a hifit saját maga építette be a kocsiba, mi abban nem segédkeztünk.

Átalakítások: Lakatolás, fényezés, belsőtér kárpitozás, olasz gyári tuning hátsó lámpák, 5.1-es hifi instalálás 11 hangszóróval.

Cikkek a kocsiról: Lancia Tuning - 1 is sok (OKtuning)

Alt txt

Ha már a narancs színnél tartunk, akkor lássuk 2008-ban debütáló Cordobát, amit Palkó Sanyinak készítettünk. Sanyi mixerként tengeti hétköznapjait, így szinte minden Fanat-x partyn jelen van, éppen ezért egy feltűnő autó dukál neki. Hát ez az lett...

Átalakítások: Teljes lakatolás, kilincsek, jelek, rendszámtábla helyének likvidálása, narancs-gyöngyház-fekete fényezés, egyedi első és hátsó lökhárító, diffuzor, dupla kipufogó, flokkolt műszerfal, flokkolt ajtókárpit, fekete hátsólámpák, morcosított első lámpák, króm felnik.

Cikkek a kocsiról: PartyJárgány (Stop), OKtuning

Alt txt

Bármilyen kár, a képen látható szintén narancs Fiat Punto tulaja nem az alul öltözött kislány. Az igazi tulaj csak Hyperion néven fut nálunk. A kocsi nagyon sok egyeztetés, és munka után érte el a mai külalakját.

Átalakítások: Teljes lakatolás, kerékjáratok szélesítése, egyedi lökhárítók, hát centi ültetés, DTM tankfedél, diffuzor, egyedileg gyártott dupla-dupla kipufogó, műanyag gépháztető, flokkolt műszerfal, és ajtókárpitok, sötétített üvegek.

Cikkek a kocsiról: Fanatikus munka (Stop); Narancs Élvezet (OKtuning)

Upgrade 2012: Eladva gondos tulajnak.

Alt txt

A LLumarnak készült reklámautó bár Gál Csabi nevén van, de párja Zsófi hajtja. Igaz mikor Csabi átvette a kocsit letette a nagy esküt, hogy nem nyúl hozzá, végül mégis sikerült rábeszélni pár átalakításra...

Egyedi első-hátsó lökhárító, projektoros angel-eye első lámpák, fehete clear hátsólámpák, egyedi kék-ezüst-fekete dekor fóliázás minden ablakon, sport kipufogó rendszer dupla véggel, dupla DIN-es érintőképernyős DVD, erősítő, mélynyomó a csomagtartóban.

Megjelenések: OKtuning

Upgrade 2010: Az első autó, amit visszaalakítottunk gyári állapotra, és úgy váltunk meg tőle. Természetesen részei azóta is tovább élnek más autóinkban.

Alt txt

A 2008-as év végén került átadásra ez a Vitara. A tulaj Máté, aki karácsonyra kedveskedett evvel a kocsival a párjának. Régi álom volt ez neki, így nem sajnálta a pénzt a kocsiból, aminek köszönhetően teljesen egyedi belteret tudtunk csinálni a régi beltérből.

Átalakítások: Komplett hifi beszerelés, Audiovox DVD fejjel, egy pár két komponenses, egy pár kétutas JBL hangszóró, bicskakulcsos riasztó, elektromos ablakemelő, tolatóradar, ledes hátsólámpák, műszerfal + ülések + ajtókárpit + váltóbox bőrözése, műszerfal keret karbonozása, alumínium padlólemez

Megjelenések: OKtuning

Alt txt

Viktor Suzuki Swiftje is nálunk alakult át. Viktor is szereti az egyedi dolgokat, éppen ezért választott minket.

Átalakítások: 16"-os Dezent BiColor felni, Pilot Race dupla kipuffogó, Angel Eyes első lámpa, ledes hátsólámpa, morcosított gépháztető, egyedi első, hátsó lökhárító, kétszínű fényezés, üvegfólia

Megjelenések: OKtuning.hu

Upgrade 2013: Gyöngyház fehér, fekete karosszéria fólia, új első lökhárító, új felni, ültetés, hifi beépítés.

 

Alt txt

Ricsi Suzuki Swiftje is járt nálunk szerencsére.

Átalakítások: teljes karosszéria simítása, jelek, indexek, díszlécek eltüntetése, egyedi lökhárítók, küszöbspoilerek, morcosított gépházhető, sima első lámpatestek, Hijoin 16"-os felnik, 40mm ültetés, 50-es kipuffogó rendszer a kocsi alatt, Sony fejegység, MAC láda,

Megjelenések: OKtuning

Upgrade 2010: Eladva.

Alt txt

Demcsák Gyergely, au autoblog.hu oldal föszerkesztőjének Fiat Stilo-ja is nálunk épült, és épül át évről évre.

Alapként a gyári fekete színét hagytuk, csak körbe lett építve. Első, hátső lökhárító csere, küszöb spoiler, sport kipffogo, hátsó szárny.

Upgrade 2009: Követve az aktuális trendet a kocsi vidámabb színt kapott, és új kerekeken gurult.

Upgrade 2013: Az utóbbi két évben is sok minden változott a kocsin, de 2013-ban teljesen újragondoltuk a koncepciót. Letisztultabb egyedileg gyártott lökhárítókat, küszöb spoilert kapott a kocsi, amit egybedolgoztunk a karosszériával. Az egész autót matt "babakékre" fóliáztuk, amihez passzoló DayLight lámpát tettünk be. Az állítható futóművet AirRide rendszerre cseréltük, a felniket egy Ferrariról csavartuk át, és a csomagtartót pedig teleépítettük zenével.

Alt txt

Audi R8

A tulajdonosok egy feltűnő autót kértek tőlünk, ami nem jön szembe az utcán, és lehet vele csajozni....szerintünk sikerült ezt a kérést teljesíteni!

Alt txtAlt txtAlt txt

Gyöngyház fehér karosszéria fólia, 19"-os Oxygen felnit tettünk a kocsi alá a karosszériával megegyező színű mintával. A tetőt, pajzsokat, légbeömlő lamellákat karbon fóliával vontuk be.

Alt txt

Folyt. köv...

 
 
Fanat-x Tuning Team * info@fanat-x.hu