Reklámautó - Autó bérlés

Lassan kis hazánkba is megérkezik az a hullám, ami egy új reklámozási módot ad azoknak a cégeknek, akik szeretik magukat a figyelem középponjában tudni. Ez a mód a REKLÁM AUTÓ. De itt nem egy egyszerű autóról van szó, néhány matricával, hanem egy teljesen megrendelő, az Őn elképzelései alapján épült kocsi, ami a lehető legjobb mértékben tükrözi a megrendelő, az Ön cégét, és cégének tevékenységi körét, stílusát. Ezek a kocsik általában nem napi használatra vannak, mert a figyelem felkeltés miatt jelentős átalakítás szükséges, így a reklámfelület nem az utcán érvényesül, hanem azokon a kiállításokon, ahol Ön, vagy mi jelen vagyunk.

Ezt a reklámfelületet itthon nagyon kevesen használják eddig, oly annyira, hogy még csak kettő autó készült ilyen célra általunk. Ez a két autó elkészülésük óta járják velünk az országot, és szinte minden jelentősebb kiállításon, találkozón ott voltunk vele, de egy ilyen kocsi igencsak vonzza a tekintetet egy nem autós témájú kiállításon is. (2006-ban (!!!) a németországi Cebit kiállításon az egyik jelentős informatikai cég egyedileg készült autókkal vonta magára a közönség figyelmét, nem kevés sikerrel...)

Itthon rajtunk kívül nincs olyan csapat, aki ezt a hirdetési módot ilyen szinten kezelné. Mi nem csak a kocsit készítjük el, hanem gondoskodunk arról, hogy az a kocsi "látszódjon" is. A Warpzone Fashion Omega mióta elkészült több mint 100 (!!!) rendezvényen volt velünk, és ez rendezvényenként 2000 - 30000 látogatót jelent.

A folyamat nem bonyolúlt. Adott egy kocsi, lehet az régi, elhasznált "roncs" a kert végéből, vagy original új a szalonból, és mi egy kicsit átalakítjuk, hogy az méltó legyen a megrendelő reklámozásához.

Az első ilyen projectünk, és tudtommal itthon az első ilyen céllal épült (nem tuning céget reklámozó) autó a Warpzone Opel Omega, ami már élete vége fele járt, de a gazdája nem akart megválni tőle, így inkább a kezünkbe adta, aminek köszönhetően teljesen újjá éledt a német csoda. Ez a kocsi teljesen a kiállításokra épült, az utcán csak a minimális, kötelező időt tölti, ami azért van, mert az átalakítások miatt nem igazán tesz neki jót a budapesti úthálózat. Képek a galériában találhatóak.

Másik ilyen kocsi a LLumar Window Film demo Suzuki Switf, ami szinte a szalonból jött hozzánk átépítésre, aminek szintén látjuk eredményét. A japán színeket képviselő négykerekű kicsit kisebb átalakításokat kapott, mert ennél a kocsinál elsődleges szempont a használhatóság volt, mert ez a kocsi napi használatban van. Az elmúlt egy évben nagyon sok kiállításon, találkozón és autóversenyek helyszínein volt velünk, sőt abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a 2008-as máriapócsi Drift Európabajnokság nyitófelvonulásán ezt a Swiftet kértek meg, hogy vezesse fel a versenyautókat.

Amennyiben tevékenységünk felkeltette érdeklődését, keressen minket, akár csak egy kérdése van, akár egy mindenre kitérő megbeszélést szeretne.

Autóbérlés

Első, és legfontosabb, és az első kérdések egyike: A kocsikat csak vezetővel együtt adjuk bérbe!!!

Sok ember van, aki néha szeretne egy-egy tuning autót kipróbálni, vagy csak egy adott eseményre ilyen kocsival szeretne megérkezni, de ezért nem akar egy saját átépített kocsit. Nos az ilyen helyzetekre kínálunk megoldást. A autóink többsége bérbe vehető, tehát ha szeretne egy Rally Lanciaval megérkezni szombat este kedvenc szórakozóhelyére, nincs semmi akadálya, vagy ha szeretne fekete-fehér bőrben utazni kicsit miközben közel 3000W masszírozza a hátát, az is megoldható. Utazás, és élményautózás mellett szívesen adjuk bérbe kocsijainkat akármilyen rendezvényre. Van egy rally megszálott barátja? Milyen jól nézne ki a kerti partin 3-4 Delta EVOII - Evoluzione. A bérleti díjak minden esetben megbeszélés tárgyát képezik, így árakat nem tudunk kiírni.

 

 
 
Fanat-x Tuning Team * info@fanat-x.hu